EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,42 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Program

Drámázó jóbarát – Boldogság bármi áron

Egy hollywoodi színésznő 40 fölött akarva-akaratlan elérkezik egy fordulóponthoz a karrierjében. A hatalmas gázsikat és felemás stílusú forgatókönyveket felváltják a kisebb költségvetésű, színészi kihívást jelentő munkák. Vannak, akik ezáltal újra tudták értelmezni a karrierjüket – Meryl Streep vagy Nicole Kidman –, de akadnak olyanok is, akik süllyesztőbe kerültek, mint Catherine Zeta-Jones vagy Renée Zellweger. A 46 éves Jennifer Aniston ezzel a filmmel érkezett válaszút elé, és az amerikai kritikák szerint igen erős alakítást nyújt ebben a keserédes drámában. A történet szerint egy lelkileg sérült nőt alakít, aki lassan már mindenkit kikészít maga körül, de egy fiatal anya halála rádöbbenti arra, hogy talán van kiút ebből az állapotból. Az igen elgondolkodtató filmet nemcsak a komolyabb műfaj kedvelőinek ajánljuk, hanem azoknak a Jennifer Aniston-rajongóknak, akik kíváncsiak a „drámázó” jóbarátra is.

Cake1

Tudta-e?

− A film költségvetése csupán hétmillió dollár volt. Összehasonlításképpen: Jennifer Aniston normál gázsija 15 millió dollár körül mozog.

− A Született feleségek Lynette Scavója, Felicity Huffman hosszú idő után újra egy filmben játszik férjével, William H. Macyvel.

− A film eredeti címe: Süti.

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.