EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Program

Drámázó jóbarát – Boldogság bármi áron

Egy hollywoodi színésznő 40 fölött akarva-akaratlan elérkezik egy fordulóponthoz a karrierjében. A hatalmas gázsikat és felemás stílusú forgatókönyveket felváltják a kisebb költségvetésű, színészi kihívást jelentő munkák. Vannak, akik ezáltal újra tudták értelmezni a karrierjüket – Meryl Streep vagy Nicole Kidman –, de akadnak olyanok is, akik süllyesztőbe kerültek, mint Catherine Zeta-Jones vagy Renée Zellweger. A 46 éves Jennifer Aniston ezzel a filmmel érkezett válaszút elé, és az amerikai kritikák szerint igen erős alakítást nyújt ebben a keserédes drámában. A történet szerint egy lelkileg sérült nőt alakít, aki lassan már mindenkit kikészít maga körül, de egy fiatal anya halála rádöbbenti arra, hogy talán van kiút ebből az állapotból. Az igen elgondolkodtató filmet nemcsak a komolyabb műfaj kedvelőinek ajánljuk, hanem azoknak a Jennifer Aniston-rajongóknak, akik kíváncsiak a „drámázó” jóbarátra is.

Cake1

Tudta-e?


− A film költségvetése csupán hétmillió dollár volt. Összehasonlításképpen: Jennifer Aniston normál gázsija 15 millió dollár körül mozog.

− A Született feleségek Lynette Scavója, Felicity Huffman hosszú idő után újra egy filmben játszik férjével, William H. Macyvel.

− A film eredeti címe: Süti.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.