EUR: 309,11 Ft
CHF: 285,44 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb I.kerület XI.kerület

Együttműködnek a diplomáciai mesterképzésben

Balassi11

Masát András rektor és Hammerstein Judit főigazgató

Együttműködési megállapodást írt alá a gellérthegyi Balassi Intézet és az Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem. A szerződést a Balassi Intézet képviseletében Hammerstein Judit főigazgató, az Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem részéről Masát András rektor írta alá. A megállapodásnak megfelelően a Balassi Intézet vállalja, hogy szakmai gyakorlat céljából az Andrássy Gyula Német Nyelvű Egyetem Közép-Európa Tanulmányok Karának 2014-ben indított Közép-Európa Tanulmányok – Diplomácia mesterképzés hallgatói számára lehetőséget biztosít, hogy a működtetése alatt álló külföldi magyar intézetekben végezzék el szakmai gyakorlatukat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.