EUR: 309,46 Ft
CHF: 285,71 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb

Fejet hajtanak a legmenőbb sportfogadó előtt

Tíz fontból (4400 forint) közel 19 millió forintnak megfelelő összeget nyert nemrég egy szerencsés brit játékos. A fiatal férfi nem csak mázlista, de valószínűleg jó megérzésekkel, kellő csapatismerettel megáldott ikszelő, nyolc hónap alatt ugyanis ez volt a negyedik nagy nyereménye. Ezúttal egyszerre 12 focimeccs eredményét tippelte meg helyesen, és kedvenc csapata, a Leicester City is hozzájárult a sikerhez. A férfi nem tagadja, továbbra is milliókat szeretne nyerni, ezért folytatja a sportfogadást, mostani nyereményéből pedig egy új autót vásárol majd. A játék szóvivője szerint a legtöbb focirajongó általában egyszer nyer igazán nagy összeget, de a 32 éves nyertes szériájától még neki is elakadt a szava.

ball-542289

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.