2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb

Fejet hajtanak a legmenőbb sportfogadó előtt

Tíz fontból (4400 forint) közel 19 millió forintnak megfelelő összeget nyert nemrég egy szerencsés brit játékos. A fiatal férfi nem csak mázlista, de valószínűleg jó megérzésekkel, kellő csapatismerettel megáldott ikszelő, nyolc hónap alatt ugyanis ez volt a negyedik nagy nyereménye. Ezúttal egyszerre 12 focimeccs eredményét tippelte meg helyesen, és kedvenc csapata, a Leicester City is hozzájárult a sikerhez. A férfi nem tagadja, továbbra is milliókat szeretne nyerni, ezért folytatja a sportfogadást, mostani nyereményéből pedig egy új autót vásárol majd. A játék szóvivője szerint a legtöbb focirajongó általában egyszer nyer igazán nagy összeget, de a 32 éves nyertes szériájától még neki is elakadt a szava.

ball-542289

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.