EUR: 308,68 Ft
CHF: 285,19 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Sport

Felfüggesztették a jegyértékesítést a Feröer-szigetek elleni mérkőzésre

Belfast, 2015. szeptember 8.
Magyar szurkolók a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezői F csoportjának nyolcadik fordulójában játszott Észak-Írország-Magyarország mérkőzésen a belfasti Windsor Park Stadionban 2015. szeptember 7-én. A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. (MTI/EPA/Andrew Paton)

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) azonnali hatállyal felfüggesztette a jegyértékesítést a válogatott következő, október 8-án esedékes Feröer-szigetek elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére.

Az MLSZ azért döntött így, mert az európai szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága csütörtökön a románok elleni Európa-bajnoki selejtezőn tapasztalt szabálytalanságok miatt – 70 ezer eurós (21,84 millió forint) bírság mellett – egy zártkapus találkozóra büntette meg a magyarokat.

A meccsre eddig több mint 5000 jegy kelt el, de minden további intézkedésről azt követően dönt az MLSZ, hogy ítélet születik a fellebbezése ügyében.

Az UEFA azért büntette meg az MLSZ-t, mert a magyar-román meccsen a hazai szurkolók tiszteletlenül viselkedtek a vendégek himnusza alatt, egy csoportjuk pedig rasszista magatartást tanúsított.

Kapcsolódó Cikkek