EUR: 308,74 Ft
CHF: 285,10 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Egyéb XXIII.kerület

Fussunk babakocsival!

Egyre több anyuka választja a rendszeres testmozgást annak ellenére, hogy kisbabája van. Rájöttek, hogy a babakocsit tolva kényelmes tempóban kocoghatnak, sőt ha többen összejönnek, még élvezetesebb lehet a baba-mama futás. A kerületben legutóbb Tóth Éva vállalkozott arra, hogy lejár futni a Molnár-szigetre gyermekével. Első alkalommal ezt egyedül tette, de bárki csatlakozhat hozzá. Érdemes felkeresni a Fuss babakocsival! dél-pesti csoportját a legnagyobb közösségi oldalon.

Fuss babakocsival_03_KB

(fotó: Keresztesi Balázs)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pörög a panelpiac

  Pörög a panelpiac

  Budapesten a panellakások átlagos négyzetméterára idén október közepén 329 ezer forint volt, ami 21 százalékos drágulást jelent az egy évvel korábbi átlagszinthez képest, 2014 októberéhez viszonyítva pedig 65 százalékos áremelkedést jelent.

 • Cirkuszoltak a Vajdában

  Cirkuszoltak a Vajdában

  A Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskolában huszáros vágással oldották meg, hogy a gyerekeknek szombat ellenére legyen kedvük iskolába menni október 15-én.

 • Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Meggyanúsítottak egy férfit a robbantással

  Előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség egy magyar állampolgárságú.