2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Goztola Krisztina meghódította a fél világot

Itthoni tanulmányai után Londonban, majd az USA-ban tanulta a színészszakmát Goztola Krisztina. A színésznőt legutóbb az Avignoni Színházi Fesztiválon ismerték el Matei Visniec: A női nem mint csatamező című kétszereplős darabjáért, melyben olyan kérdéseket feszegettek partnerével, mint a nők elleni erőszak és az abortusz.

– Egy pszichológust játszom a darabban, ami saját magam számára is egy igen intenzív utazás és élmény volt. Igazán megható volt, hogy a zsűri díja után egy idős férfi jött oda hozzám, aki könnyeivel küszködve köszönte meg, hogy sikerült feldolgozni a bosnyák háború borzalmait – mesélte Krisztina.


Újra nyit a Miniatűr, Piano Bár, Wolf Kati, Kökény Attila, Csisztu Zsuzsa, Gesztesi Károly, Kelemen Anna, Cintia Dictator, Dér Heni

A magyar nézők az USA-ban nagy sikert aratott PainKiller Jane című sorozatból ismerhetik. Krisztina nagyon élvezi a filmes munkákat és szerinte bizonyos helyzetekben még előnyt is jelenthet akcentusa.

– Szeretik, ha egy színész több akcentussal tud játszani. A lényeg, hogy ne tudjanak beskatulyázni és valamiért egyedi legyen a beszédstílusod. Bennem eddig a producerek inkább a déliesebb temperamentumú nőket látták és ilyen típusú szerepeket osztottak rám –  mesélte Krisztina.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.