EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Gundel Takács Gábor: A szerencséért meg kell dolgozni!

Bár harminc éve ugyanazokkal a számokkal lottózik, anélkül, hogy valaha nagyobb összeget nyert volna, mégis szerencsés embernek tartja magát, hiszen szereti a munkáját, és a családja is egészséges.

gundel takacs gabor_fototkredit_MTVA_Galos_M_Samu(10)Azt hiszem, részben filozófia kérdése is, hogy az ember mit gondol, mennyire szerencsés az élete – kezdte a Lokálnak Gundi. – Azt szokták mondani, hogy annak van szerencséje, aki „megdolgozik” érte. Aki megteremti azt a helyzetet, amivel szerencsések lehetünk. Nem véletlenül van az a mondás, hogy segíts magadon, isten is megsegít. Erről eszembe jut a régi klasszikus vicc, hogy „Uram, adj egy esélyt… legyen telitalálatom az ötöslottón”, mire visszaszól az Úr: „ Te is adj nekem esélyt, vegyél egy lottószelvényt.” Szóval azt gondolom, hogy sohasem lesz szerencsés, aki otthon ül és várja, hogy Fortuna rámosolyogjon – tette hozzá a műsorvezető, akit arról is kérdeztünk, hogy szokott-e lottózni.


– Harminc éve lottózom, érdekes, hogy mindig ugyanazzal az öt számmal játszom. Nem családi számok, hanem évtizedekkel ezelőtt elhatároztam, hogy az első öt szám, ami „szembejön”, azok lesznek a szerencseszámaim. Az egyiket például egy rendszámtáblán láttam – mondta a tévés, akinek élete legnagyobb nyereménye egy egyhetes tunéziai út volt.

– Összességében nincs semmi okom panaszra. Szeretem a munkámat, és a családom is egészséges. Nem tehetek szemrehányást az életnek, mert „mindig másoknak hozott szerencsét”. Igazságtalan lenne, ha bármi hiányérzet lenne bennem…

Gundel Takács Gábor és családja    (Fotó: Máté Krisztián)

Gundel Takács Gábor és családja (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.