EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Extra

Hugh Jackman már szívesen lenne James Bond

London, 2012. december 6.
Hugh Jackman ausztrál színész A nyomorultak című filmje világpremierjére érkezik Londonban 2012. december 5-én.  (MTI/EPA/Tal Cohen)

Hugh Jackman egy éve még visszautasította James Bond szerepét, de most már őt is érdekli a brit titkos ügynök.

Jackman a The Hollywood Reporter beszámolója szerint az ausztrál televízióban idézte fel, hogy egy éve a Bond-széria producerei megkeresték őt a szereppel, de akkor éppen egy új X-Men-filmre készült, amelynek népszerű karakterét, Farkast játssza. Ezért nemet mondott az érdeklődésre.

A 46 esztendős sztárnak azonban nem lenne ellenére, hogy magára öltse a 007-es elegáns öltönyét és kezébe vegyen egy pohár martinit. “Komolyan megfontolnám, hogy elvállaljam” – jelentette ki a The Program című ausztrál műsorban.

Mostanában, ahogy egyre közeledik az új Bond-mozi bemutatója, újra fellángoltak a találgatások, hogy vajon legközelebb ki alakítja majd a sztárkémet. Számos verzióról hallani, de egyelőre nincs hivatalos bejelentés a lehetséges új szereposztásról.

A 007 Spectre – A Fantom visszatér című új Bond-epizód Sam Mendes rendezésében és Daniel Craiggel a főszerepben november 5-től látható a magyar mozikban.

http://www.hollywoodreporter.com/news/hugh-jackman-playing-james-bond-820759

Kapcsolódó Cikkek