EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Program

Izgalmas programok és 62 fellépő a Spinoza Zsidó Fesztiválon

Budapest, 2015. július 27.
Jávori Ferenc (Fegya), a Budapest Klezmer Band alapító vezetője, Kossuth-díjas zeneszerző beszél a Zsidó Kulturális Fesztivál sajtótájékoztatóján Budapesten 2015. július 27-én. Mellette Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke (k), Ács Tamás, a Budapesti Zsidó Hitközség  (BZSH) elnöke (b2) és Gyarmati István zeneszerző (b), jobbról Fekete László kántor. Változatos zenei és színházi programokkal várják a közönséget augusztus 30. és szeptember 6. között a fesztiválon.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Húsz programmal, négy premierrel és 62 fellépő művésszel várja a látogatókat szerdától szeptember 21-ig a 13. Spinoza Zsidó Fesztivál Budapesten.

“Mindig figyelünk arra, hogy egyedi programot állítsunk össze, ezért saját produkciókat és sok premiert szerveztünk a fesztivál idejére” – fogalmazott Sándor Anna, a Spinoza Ház igazgatója a fesztivál szerdai megnyitóján.

Mint mondta, a programban szinte minden műfaj képviselteti magát, így lesz monodráma, előadás, koncert, filmvetítés, és idén domináns szerepet kaptak a zenés játékok.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.