2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XV.kerület

Jelentkezz a kispályás focitornára!

Pénzügyőr SE fociedzés (Fotó: Máté Krisztián)

(Fotó: Máté Krisztián)

Műfüves kispályás labdarúgó-villámtornát rendez az önkormányzat, az Ifjúsági és Sportközpont, valamint a REAC a kerület négy helyszínén szeptember 26-án.

A tornára 5+1 fős csapatok nevezhetnek két korosztályban. A felnőttcsapatok a 14 év felettiek,  a gyermekcsapatok a 14 év alattiak.


A gyermekek tornáját a Budai II. László Stadion műfüves pályáin, a felnőttek selejtezőit a Kontyfa és a Czabán Általános iskola, valamint a Dózsa Gimnázium pályáin rendezik meg. Minden helyszínről a legeredményesebb öt csapat jut tovább.

A felnőtt-torna döntőjét a Budai II. László Stadion és a Czabán iskola pályáin játsszák 13 órától. Nevezni lehet előzetesen a takacs.zsolt@csokonaiksk.hu e-mail-címen, illetve a selejtezők napján a helyszíneken 8–8.45 között. Nevezési díj nincs. A döntőbe jutott (felnőtt) csapatoknak meleg étkezést biztosítanak. A rendezők minden korosztályban az első hat helyezett csapatot díjazzák.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.