EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Program

Jönnek az acapella királyai!

SwingleSingersIgazi nagyágyú lép fel az idei Fool Moon Nemzetközi Acapella fesztiválon. A stílus koronázatlan királyai, az ötszörös Grammy díjas angol The Swingles énekel az IH Rendezvényközpontban Szegeden, október 3-án este nyolctól.

Október 2-án és 3-án már a tizedik születésnapját ünnepli a Magyarországon egyedülálló, színvonalas könnyűzenei fesztivál, amely ötletgazdája és házigazdája a Fool Moon formáció. Mára az egyik legrangosabb könnyűzenei fesztivállá nőtte ki magát, jellegét tekintve pedig az egyetlen ilyen a hazai kínálatban. Az idei azonban nemcsak a 10. évforduló kapcsán fontos a Fool Moon számára.

– Büszkék vagyunk rá, hogy az idei szegedi fesztivál egyik fellépője a The Swingles lesz, amely több mint ötven éve feszegeti a vokális zene határait. Bár az angol együttes ma már hét fiatalból áll, ők ugyanazt a szellemiséget képviselik, mint amely elődeiket is jellemezte a hatvanas években. A Fool Moon egyik példaképe a The Swingles, ezért is várjuk egészséges izgalommal a koncertet – mondta Németh Miklós, a Fool Moon együttes vezetője.

A fesztiválon fellép a házigazda Fool Moon együttesen kívül a magyar WindSingers és az ugyancsak magyar MusiColore énekegyüttes.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.