2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XX.kerület

Karate bekötött szemmel

Belga karatésok tartottak szemináriumot a Benedek Elek iskolában. Az Eric Bortels Sensei által vezetett I Global Karate integrált edzésmódszereket mutatott be, nevezetesen hogy miként lehet fogyatékkal élők számára foglalkozásokat tartani. A módszer különlegessége, hogy kortól, fizikai és szellemi állapottól függetlenül mindenki gyakorolhatja. Az elméleti oktatás után a belgák a gyakorlatban is bemutatták, hogyan működik az integrált karate. A szeminárium jelentőségét emelte, hogy Molnár Tamás személyében a Magyar Karate Szakszövetség is képviseltette magát.
(fotó: pesterzsebet.hu)

(fotó: pesterzsebet.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.