EUR: 319,11 Ft
CHF: 275,45 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Kelemen Anna kiszolgálná az igazit

Az ország Annácskáját az utóbbi időben keveset láthattuk a médiában, de, mint mondta, ebben az időben jelentős lelki átalakulások történtek az életében.

forrás: facebook/kelemenannaofficial

forrás: facebook/kelemenannaofficial

– Egyre inkább érzem, hogy változtam. Már komoly erőfeszítések árán sem tudom azt a „kiscsajt” hozni, akit ismernek az emberek. Én már egy komoly nő vagyok. Nagyon szeretnék egy normális férfit találni, aki végre komolyan is vesz engem és a párkapcsolatot – mesélte Annácska bizakodva.


Pontosan tudja, hogy az ő szájából ez furcsán hangozhat, de nagyon szereti kiszolgálni az embereket. Párkapcsolati téren azonban ez még „szűz” terület a számára.

– Nagyon nehéz a változás. Szeretem a megszokott dolgokat, viszont tudom, hogy már túl vagyok a „szingli lány” korszakon. Szeretnék egy fészket, ahol este várhatok egy férfit és öt éven belül egy gyereknek is örülnék. Bár a szüléstől kicsit tartok, ezért lehet, hogy a császármetszést fogom választani. Az alakomat is féltem, de talán mire a gyerekre kerül a sor, legyőzöm a félelmemet – mondta Anna.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.