EUR: 307,92 Ft
CHF: 284,51 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Keresztes pipázni tanította Varga Miklóst

Keresztes Ildikó, Varga MiklósRégi ismerősök, kollégák és jó barátok, nem csoda, hogy a két énekes együtt lazított  Egerszalókon.
– Bár csak egy napot tudtunk eltölteni ebben a mesés szállodában, de így is csodás volt! A medence melletti, arab világot idéző hencsergők azonnal megragadtak. Elfogott a „fél életemet ezért a pillanatért” érzés – mesélte Keresztes Ildikó. – Persze nem tudtunk ellenállni a medencének és nagyot csobbantunk Miklóssal.
Varga Miklós korábban a feleségével már járt itt, a vízipipázás azonban eddig kimaradt az életéből. Ildikó azonban készségesen megtanította. – Sokszor kacérkodtam a gondolattal, hogy ki kellene próbálnom, de eddig nem mertem. Ildi megmutatta, hogyan kell helyesen használnom, és bevallom, rövid gyakorlás után a mestere lettem – mondta büszkén az énekes.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.

  • Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka szárnyai alá vett egy szentendrei hajléktalant, Józsi bácsit, akit egy szállodába is elvitt tisztálkodni, fodrászhoz kísérte, márkás melegítőt vett neki, és az is megígérte, hogy felkutatja tíz éve nem látott édesanyját.