EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Keresztes pipázni tanította Varga Miklóst

Keresztes Ildikó, Varga MiklósRégi ismerősök, kollégák és jó barátok, nem csoda, hogy a két énekes együtt lazított  Egerszalókon.
– Bár csak egy napot tudtunk eltölteni ebben a mesés szállodában, de így is csodás volt! A medence melletti, arab világot idéző hencsergők azonnal megragadtak. Elfogott a „fél életemet ezért a pillanatért” érzés – mesélte Keresztes Ildikó. – Persze nem tudtunk ellenállni a medencének és nagyot csobbantunk Miklóssal.
Varga Miklós korábban a feleségével már járt itt, a vízipipázás azonban eddig kimaradt az életéből. Ildikó azonban készségesen megtanította. – Sokszor kacérkodtam a gondolattal, hogy ki kellene próbálnom, de eddig nem mertem. Ildi megmutatta, hogyan kell helyesen használnom, és bevallom, rövid gyakorlás után a mestere lettem – mondta büszkén az énekes.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.