EUR: 308,69 Ft
CHF: 285,04 Ft
2016. október 26., szerda
Dömötör

Extra

Két részben állítják színpadra a Harry Potter-darabot

London, 2014. július 12.
2012. szeptember 27-én Londonban készült felvétel J. K. Rowling angol írónőről. A szerző egy 1500 szavas Harry Potter-novellát publikált internetes oldalán 2014. július 8-án, hét évvel könyvsorozata utolsó részének megjelenését követően. (MTI/AP/Lefterisz Pitarakisz)

J. K. Rowling, a Harry Potter-regényfolyam írója Twitter-üzenetben árulta el, hogy két részben állítják színpadra Londonban a közreműködésével születő Harry Potter and the Cursed Child című színdarabot.

A regényíró csütörtökön üzent rajongóinak a mikroblogon. “A történet epikus jellege miatt a Harry Potter and the Cursed Child kétrészes lesz!” – írta.

Az első részt 2016 nyarán láthatja a közönség a londoni West End színházi negyedben. A második rész debütálásáról egyelőre nem esett szó – számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A darab rendezője John Tiffany, a színművet pedig Jack Thorne jegyzi. “Még sohasem dolgoztam ilyesmin. A színházban rendszerint vagy egy meglévő anyagot adaptálunk vagy egy teljesen új darabot hozunk létre” – nyilatkozta Tiffany, hozzáfűzve, hogy ezúttal a roppant népszerű Potter-regényekből merítve és azok hőseinek szereplésével, valamint Rowlinggal együttműködve egy új történetet mesélnek el.

Az írónő csupán annyit árult el a darabról, hogy nem Harry a címben szereplő elátkozott gyermek, és a színműben nem a meglévő regények előzményeit dolgozták fel.

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/jk-rowling-harry-potter-cursed-827169

Kapcsolódó Cikkek

  • Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Prostiügy – Répás maga tesztelte le a lányokat

    Újabb pikáns részletek derültek ki a Répás Lajos nevével fémjelzett szexbotrányról, a keddi tárgyaláson az is kiderült, hogy az egykori versenyigazgató először saját maga „tesztelte” a lányokat, mielőtt kiközvetítette őket gazdag férfiaknak.

  • Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Nyertes Zsuzsa nem akarja látni a ráncait

    Elképesztő döntést hozott Nyertes Zsuzsa. A színésznő egy 500 ezer forintos szemészeti beavatkozást utasított vissza, hogy reggelente ne kelljen szembesülnie az idő múlásával.