2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb VI.kerület

Köszönet mindenért

Koszonet_mindenert_webreA terézvárosi önkormányzat és a Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. az idősek világnapja alkalmából díjtalan színházi előadást szervez a VI. kerületi nyugdíjasok számára. A Turay Ida Színház Köszönet mindenért című előadását szeptember 29-én, kedden 15 órakor az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér színháztermében tekinthetik meg az érdeklődők. A díjtalan belépésre jogosító regisztrációs lapok szeptember 18-tól naponta 9 és 17 óra között kizárólag személyesen, lakcímkártya bemutatásával igényelhetők az Eötvös10 recepcióján.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.