2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb IV.kerület

Kozák Danutáról nevezték el a Csanádi tornatermét

kozák_danuta

A Csanádi Árpád iskola egyik tornacsarnokát Kozák Danuta (középen) a diákokkal közösen avatta fel

cKöztük volt a zuglói Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola és Pedagógiai Intézet két tornaterme is. A Magyar Olimpiai Bizottság, a Magyar Diáksport Szövetség, illetve a Poli-Farbe festék- és vakolatgyár együttműködése keretében lebonyolított renoválás 2,5 millió forintból valósult meg. A megszépült tornatermek ismert olimpikonok nevét vették fel. A budapesti Csanádi Árpád Általános Iskola, Sportiskola, Középiskola és Pedagógiai Intézet két tornatermét is felújították, névadójuk Kozák Danuta kajakozó és Lőrincz Tamás birkózó lett. A Csanádi Árpád iskola egyik tornacsarnokát Kozák Danuta a diákokkal közösen avatta fel, és az igazgatónő, Rabi Ferencné közreműködésével, valamint Balogh Gáborral, a Magyar Diáksport Szövetség elnökével közösen helyezték fel az iskola tornatermének új nevét jelölő táblát.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.