EUR: 307,40 Ft
CHF: 283,36 Ft
2016. október 20., csütörtök
Vendel

Extra

Mahó Andrea: Nagyon szeretnék anya lenni!

Hírességek gondolkodtató kupája, IQPA Mahó Andrea ( Fotó_ Sáfár Tibor)A jellegzetes orgánumú színésznő egyelőre csak a színpadról ismeri az anyaszerepet, de 36 évesen hamarosan elérkezettnek látja az időt, hogy a valóságban is édesanyává váljon.

– Nagyon szeretnék anya lenni, remélem, az égiek is így gondolják. Mindenki azt mondja, hogy biztos jó szülő lesz belőlem. Azt hiszem, mostanra eleget tapasztaltam az életben ahhoz, hogy ezeket az ismerteket hasznosítani tudjam a gyermeknevelés terén is – mondta lapunknak Andrea, aki a közelmúltban indította el saját gyerekklubját, amelyben művészeti eszközök segítségével próbálják fejleszteni a legkisebbeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Fábián Anita: A lányom egyben a barátnőm is

  Különlegesen mély kapcsolat van a Jóban Rosszban sztárja, Fábián Anita és 12 éves lánya, Lili között. A színésznő szerint a szimbiózis már az anyaméhben kialakult köztük, az elmúlt években pedig még szorosabb lett a kötelék, hiszen manapság együtt járnak szájfényt választani, akár a barátnők.

 • Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Kovács Ákos: Nehezen viseltem a rágalmakat

  Már a legkisebb gyermeke is iskolába jár, jövőre nem lesz egyetlen koncertje sem, és édesanyja volt az egyik legmeghatározóbb nő az életében, aki egy évtizeden át küszködött egy súlyos betegséggel.

 • Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila tibeti szelencével gyógyul

  Pataky Attila köztudottan hisz a sokak számára furcsa gyógymódokban. Ő azonban teljes magabiztossággal vallja, hogy gyógyító szelencéje segített neki a felépülésben.