EUR: 319,08 Ft
CHF: 274,98 Ft
2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Mahó Andrea: Nagyon szeretnék anya lenni!

Hírességek gondolkodtató kupája, IQPA Mahó Andrea ( Fotó_ Sáfár Tibor)A jellegzetes orgánumú színésznő egyelőre csak a színpadról ismeri az anyaszerepet, de 36 évesen hamarosan elérkezettnek látja az időt, hogy a valóságban is édesanyává váljon.

– Nagyon szeretnék anya lenni, remélem, az égiek is így gondolják. Mindenki azt mondja, hogy biztos jó szülő lesz belőlem. Azt hiszem, mostanra eleget tapasztaltam az életben ahhoz, hogy ezeket az ismerteket hasznosítani tudjam a gyermeknevelés terén is – mondta lapunknak Andrea, aki a közelmúltban indította el saját gyerekklubját, amelyben művészeti eszközök segítségével próbálják fejleszteni a legkisebbeket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.