2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb IX.kerület

Már igényelhető a karácsonyi támogatás

karácsonyFerencváros önkormányzata kérelemre karácsonyi támogatást nyújt az alábbiakban részletezett feltételeknek megfelelő, kerületi lakóhellyel rendelkezők részére:

– nyugdíjasoknak,

– tartósan vagy súlyosan beteg gyermekét nevelőknek,

– három- vagy ennél több gyermekes család részére,

– az időskorúak járadékában,valamint egészségkárosodására tekintettel aktív korúak ellátásában részesülő személynek, amennyiben a családban az egy főre jutó havi jövedelem nem éri el az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 300 százalékát, azaz a 85 ezer 500 forintot.

A karácsonyi támogatás iránti kérelem szeptember 15-től november 30-ig nyújtható be. A formanyomtatványok a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatain kérhetőek, ahol egyúttal a kérelmeket is le lehet adni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.