2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Extra

Még nincs neve Oláh Gergő harmadik gyerekének

Hírességek gondolkodtató kupája, IQPA Oláh Gergő ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Együtt szórakozott az egész család
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Alig két hónap és megérkezik Oláh Gergőék harmadik gyereke. Kedvese, Niki az énekes szerint nagyon jól viseli terhességét és a két testvér, Karla és Denisz is izgatottan várja a kisfiú érkezését.

– Teljesen új életbe születik. Mindenki tudja, hogy az előző életünk milyen volt. Hátrányos helyzetűek voltunk, nem volt annyi mindenünk, mint most. Ma már mindent meg tudunk neki adni – mesélte Gergő, aki még mindig gondolkozik a baba nevén. – Nem hiszek az utolsó pillanatos választásban, bár Denisznek tényleg a szülőágyon választottuk ki a nevét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Ők a legjobbak az idén a Filmesek Céhe szerint

    Idén is kihirdette a Hollywoodi Filmesek Céhe az általuk legjobbnak ítélt színészi alakításokat. A jelöltek között ott van a favoritnak számító Gary Oldman, Timothee Chalamet , Judi Dench és Sally Hawkins is, de olyan meglepetés jelöltek is befértek a listába, mint Steve Carrell és Woody Harrelson is.

  • Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Imádják a szerelmes tiniket a filmkritikusok

    Idén két huszonéves is hazaviheti élete első Oscar-díját a világ filmkritikusai szerint. A kétszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronan és az újonc Timothée Chalamet számtalan díjat nyertek már az idei díjátadó szezonban, legutóbb a Chicago-i Filmkritikusok díját.