2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Program

Meryl az új Gaga! – Dübörög a szív

Az elmúlt közel négy évtizedben a filmművészetben Meryl Streep neve egyenlővé vált a minőséggel. Bármit is vállal az idén 66 éves díva, azt minimum egy Golden Globe-jelölés és anyagi siker nyugtázza. A Dübörög a szív című filmben régi szerepálmát kapta meg, ugyanis egy Ricki nevű kiöregedett rockert alakít, aki karrierje érdekében háttérbe szorítja családját. Lánya azonban a válása után komoly válságba került, így életében először muszáj szülőként és felnőttként viselkednie és mellette állni a nehéz pillanatokban. A keserédes vígjátékban Streep újra megcsillogtatja énektudását, többek között Lady Gaga: Bad Romance című slágerének rockos átiratában.

ricki_flash_2-xlarge

Tudta-e?


– Harmadszor játszik együtt Meryl Streep és Kevin Kline. Előző két filmjük a Sophie választása és Az utolsó adás volt.

– A filmben Streep lányát Mamie Gummer színésznő alakítja, aki a való életben is a háromszoros Oscar-díjas díva lánya. Korábban már játszottak együtt Koltai Lajos Este című filmjében.

– A film költségvetése mindössze 18 millió dollár volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

  • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.