EUR: 309,29 Ft
CHF: 285,39 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Program

Meryl az új Gaga! – Dübörög a szív

Az elmúlt közel négy évtizedben a filmművészetben Meryl Streep neve egyenlővé vált a minőséggel. Bármit is vállal az idén 66 éves díva, azt minimum egy Golden Globe-jelölés és anyagi siker nyugtázza. A Dübörög a szív című filmben régi szerepálmát kapta meg, ugyanis egy Ricki nevű kiöregedett rockert alakít, aki karrierje érdekében háttérbe szorítja családját. Lánya azonban a válása után komoly válságba került, így életében először muszáj szülőként és felnőttként viselkednie és mellette állni a nehéz pillanatokban. A keserédes vígjátékban Streep újra megcsillogtatja énektudását, többek között Lady Gaga: Bad Romance című slágerének rockos átiratában.

ricki_flash_2-xlarge

Tudta-e?

– Harmadszor játszik együtt Meryl Streep és Kevin Kline. Előző két filmjük a Sophie választása és Az utolsó adás volt.

– A filmben Streep lányát Mamie Gummer színésznő alakítja, aki a való életben is a háromszoros Oscar-díjas díva lánya. Korábban már játszottak együtt Koltai Lajos Este című filmjében.

– A film költségvetése mindössze 18 millió dollár volt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.