2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Extra

Modellből lett időjós Brockhauser Barbara

Az MTVA gyönyörű meteorológusa már igen fiatalon érdeklődött a természettudományok iránt, de az igazi lökést egy hollywoodi szuperprodukció adta meg későbbi karrierválasztásához. – 2004-ben, gimnazista éveim alatt mutatták be a Holnapután című katasztrófafilmet, ami a klímaváltozás következményeire hívta fel a figyelmet. A klímakutató főhős által fogalmazódott meg bennem véglegesen, hogy ezzel szeretnék foglalkozni – mesélte lapunknak Barbara.

spanyolorszagAz ELTE Természettudományi Kara mellett a nyári szünetekben modellkedéssel is foglalkozott a csinos időjós. Itthoni munkáin kívül Európa számos országában ismerhették meg emberek milliói az arcát. – A legkedvesebb helyeim London és Spanyolország voltak modellkarrierem során. A tévés szereplés óta már nem foglalkozom modellkedéssel, de egy, számomra igen kedves és izgalmas munkám még nem jelent meg. Egy itthon is forgalmazott ismert hajfestékmárka egyik arca lettem.


Barbara a tévé előtt a Központi Fizikai Kutató Intézet munkatársaként dolgozott – ahol jelenleg a doktoriját írja –, majd innen jelentkezett az MTVA nyílt castingjára, végül fél évvel ezelőtt állást kapott. – Nem éreztem azt, hogy nekem a modellkedésből  előnyöm vagy hátrányom származna. Nagyon jó és izgalmas a mostani feladatom, ami számomra is tartogatott kihívásokat, mivel teljesen másképp kell hitelesnek lennem a tévében, mint a modellszakmában – tette hozzá.

Brockhauser.Barbara.2015.06.07.val2

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott a hercegi esküvővel

  A brit sajtó óriási terjedelemben foglalkozott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjével, a híradások többnyire az udvari protokoll változásait, a szigorú szabályok enyhülését emelik ki – mondta a közmédia tudósítója az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

 • Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Nemi erőszakkal vádolják Luc Bessont

  Feljelentést tett egy párizsi rendőrkapitányságon nemi erőszak miatt Luc Besson francia rendező és producer ellen egy színésznő pénteken, az ügyben megindult az eljárás – közölték szombaton igazságügyi illetékesek.

 • Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Hercegi esküvő: Nem a politikusok a főszereplők

  Harry herceg, a brit királyi család tagja és menyasszonya, Meghan Markle szombati esküvője arisztokrata esküvő lesz, nem a politikusokról szól – mondta Ocsenás Katalin protokoll szaktanácsadó-rendezvényszervező az M1 aktuális csatornán szombaton.