2017. december 12., kedd
Gabriella

Extra

Modellből lett időjós Brockhauser Barbara

Az MTVA gyönyörű meteorológusa már igen fiatalon érdeklődött a természettudományok iránt, de az igazi lökést egy hollywoodi szuperprodukció adta meg későbbi karrierválasztásához. – 2004-ben, gimnazista éveim alatt mutatták be a Holnapután című katasztrófafilmet, ami a klímaváltozás következményeire hívta fel a figyelmet. A klímakutató főhős által fogalmazódott meg bennem véglegesen, hogy ezzel szeretnék foglalkozni – mesélte lapunknak Barbara.

spanyolorszagAz ELTE Természettudományi Kara mellett a nyári szünetekben modellkedéssel is foglalkozott a csinos időjós. Itthoni munkáin kívül Európa számos országában ismerhették meg emberek milliói az arcát. – A legkedvesebb helyeim London és Spanyolország voltak modellkarrierem során. A tévés szereplés óta már nem foglalkozom modellkedéssel, de egy, számomra igen kedves és izgalmas munkám még nem jelent meg. Egy itthon is forgalmazott ismert hajfestékmárka egyik arca lettem.


Barbara a tévé előtt a Központi Fizikai Kutató Intézet munkatársaként dolgozott – ahol jelenleg a doktoriját írja –, majd innen jelentkezett az MTVA nyílt castingjára, végül fél évvel ezelőtt állást kapott. – Nem éreztem azt, hogy nekem a modellkedésből  előnyöm vagy hátrányom származna. Nagyon jó és izgalmas a mostani feladatom, ami számomra is tartogatott kihívásokat, mivel teljesen másképp kell hitelesnek lennem a tévében, mint a modellszakmában – tette hozzá.

Brockhauser.Barbara.2015.06.07.val2

Kapcsolódó Cikkek