EUR: 308,52 Ft
CHF: 285,34 Ft
2016. október 21., péntek
Orsolya

Belföld

Most akkor tényleg nő a terrorveszély?

Horgos, 2015. szeptember 16. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint drasztikusan nőtt a terrorveszély Európában, miután kiderült, hogy az Iszlám Állam által küldött terroristák is vannak a menekültek között. De vajon mit gondol a lakosság? – a 888.hu megbízásából közvélemény-kutatás készült a témában.

A portál kutatása szerint, azzal az állítással, hogy a „bevándorlási /menekült hullám növelheti a terrorizmus veszélyét Magyarországon” a felnőtt lakosság 78%-a ért egyet és körülbelül 20%-uk nem. Ez azt jelenti, hogy a magukat baloldalinak vallók többsége is egyetért.

A megkérdezettek többsége a migrációs válság kapcsán a bűncselekmények számának növekedésétől is tart.

A teljes kutatás megtekinthető a 888.hu-n!

Kapcsolódó Cikkek

 • Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Elsodort egy nőt a villamos Budapesten

  Nekiesett a 12-es villamos oldalának egy nő a főváros IV. kerületében lévő István úton pénteken – erősítette meg az ORFK Kommunikációs Szolgálata az MTI értesülését.

 • Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Vonának az antiszemitizmus miatt fontos Irán

  Az Irán-barátság és az Izrael-ellenesség, illetve az antiszemitizmus szorosan összefügg a Jobbik ideológiájában. A párt lassan másfél évtizede ápolja a kapcsolatokat Iránnal, Vonáék még választási megfigyelőket is hoztak volna onnan Budapestre – írja az Origo.

 • Így néz ki a robbantó!

  Így néz ki a robbantó!

  Pénteken vezették a rendőrök a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét az előzetes letartóztatásról döntő tárgyalásra Budapesten.