EUR: 319,78 Ft
CHF: 275,49 Ft
2018. május 25., péntek
Orbán

Program

Nyugdíjas gyakornok – A kezdő

Az utóbbi tíz évben Robert De Niro karrierje leginkább egy viharos tengerre emlékeztet. Néhány kifejezetten erős film mellé (Napos oldal, Mocsokváros utcáin) mindig jutott egy-egy Utódomra ütök szintű borzalom. Most a drámázást és a komédiázást próbálja vegyíteni a zsebkendőipar fellendítőjének is nevezhető Nancy Meyers új filmjében. A kezdőben a kétszeres Oscar-díjas színész 70 éves nyugdíjas özvegyként megpályáz egy gyakornoki állást egy online divatcégnél, ahol a főnöke (Anne Hathaway) és  munkatársainak nagy része bőven a gyerekei vagy az unokái lehetnének. A szokatlan felállásból fakadó helyzetkomikum mellett drámaibb pillanatokban is lehet részünk. Zsebkendőt mindenki vigyen magával!

anne_robertTudta-e?


– A női főszerepre Reese Witherspoon és Emily Blunt is esélyes volt.

– A film 35 millió dollárból készült.

– Nancy Meyers ezzel a szereppel akarta visszacsábítani Jack Nicholsont a vászonra, aki 2010 óta nem forgatott filmet.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.

 • Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  Újabb Hedonista Partyt tart Pásztor Anna

  A Hedonista olyan exkluzív party-sorozat, amelyet Pásztor Anna, a népszerű és merész popdíva álmodott meg. A különleges hangulatú, minőségi produkciókkal teli, immár harmadik Hedonista Party központi témája az ízléses erotika területeinek bemutatása a művészet eszközeivel – minőségi és tartalmas szórakozás, amely a titkon bennünk lappangó vágyaknak a művészet eszközeivel teremt teret és elégít ki azokat.

 • A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd újra Budapestre jön

  A Brit Floyd három év után visszatér Magyarországra. Napjaink legnagyobb szabású Pink Floyd tribute showja november 20-án a Barba Negra Music Club színpadán lesz látható és hallható.