EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Program

Nyugdíjas gyakornok – A kezdő

Az utóbbi tíz évben Robert De Niro karrierje leginkább egy viharos tengerre emlékeztet. Néhány kifejezetten erős film mellé (Napos oldal, Mocsokváros utcáin) mindig jutott egy-egy Utódomra ütök szintű borzalom. Most a drámázást és a komédiázást próbálja vegyíteni a zsebkendőipar fellendítőjének is nevezhető Nancy Meyers új filmjében. A kezdőben a kétszeres Oscar-díjas színész 70 éves nyugdíjas özvegyként megpályáz egy gyakornoki állást egy online divatcégnél, ahol a főnöke (Anne Hathaway) és  munkatársainak nagy része bőven a gyerekei vagy az unokái lehetnének. A szokatlan felállásból fakadó helyzetkomikum mellett drámaibb pillanatokban is lehet részünk. Zsebkendőt mindenki vigyen magával!

anne_robertTudta-e?

– A női főszerepre Reese Witherspoon és Emily Blunt is esélyes volt.

– A film 35 millió dollárból készült.

– Nancy Meyers ezzel a szereppel akarta visszacsábítani Jack Nicholsont a vászonra, aki 2010 óta nem forgatott filmet.

Kapcsolódó Cikkek

 • Whisky Show Budapest

  Whisky Show Budapest

  A Whisky Show Budapest 2016 célja, hogy idén hatodik alkalommal is lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.

 • Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Mitiszol? – Természetes italok fesztiválja

  Az vagy, amit megiszol – továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál. Az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica korábbi rendezvényét, a Borszalont cserélte a Mitiszolra elsősorban azért, hogy a borfanatikusokon túl egy szélesebb közönséggel is megismertesse az évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő borkategóriát.

 • Itt élned, halnod kell

  Itt élned, halnod kell

  A 16. Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválon került sor az „Itt élned, halnod kell” zenés történelmi utazás premier mozifilm vetítésére és ez a helyszín adott lehetőséget, a Nemzetközi Magyar Közösségi Színházak megalakulásának bejelentésére is.

 • Múzeum a szexrabszolganőkről

  Múzeum a szexrabszolganőkről

  A második világháború ázsiai szexrabszolganőire emlékező múzeum nyílt Sanghajban: az intézményben, amely egyedülálló Kínában, azoknak a vigasznőknek a személyes tárgyai kaptak helyet, akiket a japán birodalmi hadsereg kényszerített szexuális rabszolgaságba a birodalom által elfoglalt területeken.