EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Öngyilkos lett Jim Carrey barátnője

Öngyilkos lett Jim Carrey exbarátnője, akivel múlt héten szakított az amerikai filmsztár.

A 30 éves Cathriona White ír származású sminkművészt hétfőn este találták holtan a lakásán, a hatóságok öngyilkosságként kezelik az ügyet.


A TMZ hírportál úgy értesült, hogy White szándékosan túladagolt gyógyszereket.

Az 53 éves Carrey közölte, hogy mélységesen lesújtotta és elszomorította volt barátnőjének halála, amelynek híre villámcsapásként érte. “Ő egy igazán kedves és kényes ír virágszál volt, túlságosan érzékeny ehhez a földhöz. Őneki csak az volt fontos, hogy szeressen és szeressék” – írta.

A TMZ szerint Carrey és White 2012-ben ismerkedett meg, kapcsolatuk hányatott volt, legutóbb májusban jöttek össze újra, hogy aztán a múlt héten végleg szakítsanak.

A színész 2010-ben szakított Jenny McCarthy színésznővel, akivel öt évig járt együtt. Carrey kétszer nősült, mindkét házassága válással végződött.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.