2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb II.kerület

Összejöttek a családok

Pasaréti családi nap ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Fakecskén lovagolni se kutya!

A Pasaréti Ferences Alapítvány hatodik alkalommal rendezte meg a Pasaréti Családi Nap programsorozatot. Az egész napos találkozón benépesült az itt élőkkel a Kájoni Közösségi Ház és udvara.

Pasaréti családi nap ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Paprikajancsi csúzlizdáját a lányok is kipróbálták

– Mindig az a célunk, hogy a környék lakói a változatos eseményekben bővelkedő, jó hangulatú összejövetelen közelebb kerüljenek egymáshoz, jól érezzék magukat, jobban megszeressék a második kerületnek ezt a részét, a lakóhelyüket – mondta el a Lokálnak Stark Zsófia, a Pasaréti Ferences Alapítvány igazgatója és titkárnője, a rendezvény főszervezője. A szombat délelőtti program a kisgyerekekkel érkező családokat szólította meg, változatos időtöltési lehetőségeket kínálva minden korosztálynak. A gyerekek remekül szórakoztak Paprikajancsi csúzlizdájánál, és nagy élvezettel vettek részt a Zurgó Együttes táncházában és játékaiban. A nagyméretű Légvárnak éppúgy sikere volt, mint a különféle kézműves foglalkozásoknak. Délután egy pasaréti lakos, Sárosi István gyűjteményéből nyílt képeslap-kiállítás. Este a templomban Kelemen József, az ulmi székesegyház orgonaművésze adott koncertet – számolt be Stark Zsófia.


Pasaréti családi nap ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Az alapítvány igazgatója hozzátette, az év folyamán rengeteg programjuk van, amelyek mindegyike megtalálható a www.pfa.hu honlapon. Előadásaikra, a baba-mama programokra, tornára, koncertre, kiállításra egyaránt szeretettel várnak mindenkit a közösségi házba.

Pasaréti családi nap ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Mindenki keresett magának izgalmas elfoglaltságot

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.