EUR: 321,71 Ft
CHF: 280,91 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Életmód

Plasztikaláz: a nők az arcuk, a férfiak a péniszük miatt fekszenek a kés alá

, Image: 3025454, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, BilderLounge

Van, aki abban hisz, hogy a méret a lényeg (Profimedia/RedDot)

Aki azt hiszi, hogy csak a nők fekszenek kés alá a szépségük érdekében, alaposan téved.  A férfiak ugyanis manapság ugyanúgy tudják, hogy a szépségért bizony néha szenvedni kell, mint a nők. Persze a hangsúlyok náluk máshol vannak: a legnépszerűbb esztétikai  beavatkozás esetükben a péniszvastagítás.

A nők még mindig a mellimplantátumokra esküsznek, de kedvelt fiatalító eljárás a klasszikus botox, és a hyaluronsavas feltöltések mellett újabban a Drakula terápia, a zsírtöltés, a szálbehúzások, az ultrahangos vagy rádiófrekvenciás kezelések is egyre népszerűbbek. A férfiaknál azonban továbbra is a méret a lényeg. Na de vajon mit tehet egy sebész ott, ahol a természet csődöt mondott?


, Image: 47962847, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Corbis

Az ajakfeltöltés „ebédidős beavatkozás” (Profimedia/REdDot)

– Az intim műtét lényege, hogy a test más részéből zsír távolítunk el, és ezt helyezzük bele a péniszbe – magyarázta az eljárás menetét dr. Falus György plasztikai sebész. – Maximum ötven köbcentit lehet beültetni, de az eredmény igen látványos. Ám ez csak a körfogaton tud segíteni, a hosszúságon nem. A hölgyek továbbra is a mellnagyobbítást és az arcfiatalító kezeléseket keresik. Számos beavatkozás létezik, ezért minden esetben előzetes konzultációra van szükség. A hagyományos és az újabb fiatalító kezelések  mindegyike más célt szolgál.

Manapság ezek a beavatkozások viszonylag elérhető árúak. A kozmetikai jellegű arckezelések néhány tízezer forintos tételek, és „ebédidős beavatkozásoknak” minősülnek, vagyis nem altatásban és rövid idő alatt végzik el. A mellimplantátumok és a péniszvastagító beavatkozások háromszázezertől ötszázezer forintig terjednek, ám a határ a csillagos ég, a szakembertől és az implantátum minőségétől függően.


Kapcsolódó Cikkek