EUR: 309,10 Ft
CHF: 285,51 Ft
2016. október 28., péntek
Simon, Szimonetta

Életmód

Plasztikaláz: a nők az arcuk, a férfiak a péniszük miatt fekszenek a kés alá

, Image: 3025454, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, BilderLounge

Van, aki abban hisz, hogy a méret a lényeg (Profimedia/RedDot)

Aki azt hiszi, hogy csak a nők fekszenek kés alá a szépségük érdekében, alaposan téved.  A férfiak ugyanis manapság ugyanúgy tudják, hogy a szépségért bizony néha szenvedni kell, mint a nők. Persze a hangsúlyok náluk máshol vannak: a legnépszerűbb esztétikai  beavatkozás esetükben a péniszvastagítás.

A nők még mindig a mellimplantátumokra esküsznek, de kedvelt fiatalító eljárás a klasszikus botox, és a hyaluronsavas feltöltések mellett újabban a Drakula terápia, a zsírtöltés, a szálbehúzások, az ultrahangos vagy rádiófrekvenciás kezelések is egyre népszerűbbek. A férfiaknál azonban továbbra is a méret a lényeg. Na de vajon mit tehet egy sebész ott, ahol a természet csődöt mondott?

, Image: 47962847, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Corbis

Az ajakfeltöltés „ebédidős beavatkozás” (Profimedia/REdDot)

– Az intim műtét lényege, hogy a test más részéből zsír távolítunk el, és ezt helyezzük bele a péniszbe – magyarázta az eljárás menetét dr. Falus György plasztikai sebész. – Maximum ötven köbcentit lehet beültetni, de az eredmény igen látványos. Ám ez csak a körfogaton tud segíteni, a hosszúságon nem. A hölgyek továbbra is a mellnagyobbítást és az arcfiatalító kezeléseket keresik. Számos beavatkozás létezik, ezért minden esetben előzetes konzultációra van szükség. A hagyományos és az újabb fiatalító kezelések  mindegyike más célt szolgál.

Manapság ezek a beavatkozások viszonylag elérhető árúak. A kozmetikai jellegű arckezelések néhány tízezer forintos tételek, és „ebédidős beavatkozásoknak” minősülnek, vagyis nem altatásban és rövid idő alatt végzik el. A mellimplantátumok és a péniszvastagító beavatkozások háromszázezertől ötszázezer forintig terjednek, ám a határ a csillagos ég, a szakembertől és az implantátum minőségétől függően.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szépüljünk otthon készült kencékkel

  Szépüljünk otthon készült kencékkel

  A boltokban kapható ránctalanító krémek, sminklemosók és arcápolók gyakran sokba kerülnek, ráadásul nem feltétlenül csak természetes anyagokból készülnek.

 • Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Végre bekopogtatott az álomférfi, aki kedves, intelligens és még hagy időt a barátokra is. Aztán feltűnik, hogy még többet i, mint amennyire szükség lenne.

 • Így készíts vibrátort otthon!

  Így készíts vibrátort otthon!

  Messze van a párod, de nem tudsz szabadulni a vágytól? Azonban számodra nem elég, hogy elővedd valamelyik játékszeredet, mert te pontosan az ő méretét, formáját kívánod?

 • Színes, préselt és finom

  Színes, préselt és finom

  A Nádor utcában egy aprócska, de nagyon is stílusos kis dzsúszbárban többek között fodros kelből, spenótból, római salátából is készül vitaminos ital, és bár első hallásra bizarr az összeállítás, az íze nagyon finom.