EUR: 323,90 Ft
CHF: 280,59 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Életmód

Plasztikaláz: a nők az arcuk, a férfiak a péniszük miatt fekszenek a kés alá

, Image: 3025454, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, BilderLounge

Van, aki abban hisz, hogy a méret a lényeg (Profimedia/RedDot)

Aki azt hiszi, hogy csak a nők fekszenek kés alá a szépségük érdekében, alaposan téved.  A férfiak ugyanis manapság ugyanúgy tudják, hogy a szépségért bizony néha szenvedni kell, mint a nők. Persze a hangsúlyok náluk máshol vannak: a legnépszerűbb esztétikai  beavatkozás esetükben a péniszvastagítás.

A nők még mindig a mellimplantátumokra esküsznek, de kedvelt fiatalító eljárás a klasszikus botox, és a hyaluronsavas feltöltések mellett újabban a Drakula terápia, a zsírtöltés, a szálbehúzások, az ultrahangos vagy rádiófrekvenciás kezelések is egyre népszerűbbek. A férfiaknál azonban továbbra is a méret a lényeg. Na de vajon mit tehet egy sebész ott, ahol a természet csődöt mondott?


, Image: 47962847, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Corbis

Az ajakfeltöltés „ebédidős beavatkozás” (Profimedia/REdDot)

– Az intim műtét lényege, hogy a test más részéből zsír távolítunk el, és ezt helyezzük bele a péniszbe – magyarázta az eljárás menetét dr. Falus György plasztikai sebész. – Maximum ötven köbcentit lehet beültetni, de az eredmény igen látványos. Ám ez csak a körfogaton tud segíteni, a hosszúságon nem. A hölgyek továbbra is a mellnagyobbítást és az arcfiatalító kezeléseket keresik. Számos beavatkozás létezik, ezért minden esetben előzetes konzultációra van szükség. A hagyományos és az újabb fiatalító kezelések  mindegyike más célt szolgál.

Manapság ezek a beavatkozások viszonylag elérhető árúak. A kozmetikai jellegű arckezelések néhány tízezer forintos tételek, és „ebédidős beavatkozásoknak” minősülnek, vagyis nem altatásban és rövid idő alatt végzik el. A mellimplantátumok és a péniszvastagító beavatkozások háromszázezertől ötszázezer forintig terjednek, ám a határ a csillagos ég, a szakembertől és az implantátum minőségétől függően.


Kapcsolódó Cikkek

 • Létezik egészséges elhízás?

  Létezik egészséges elhízás?

  A metabolikus szindróma más elemeit nélkülöző elhízás akár még az egészséges kategóriába is sorolható néhány kuztatás szerint, ez az elképzelés azonban megdőlni látszik.

 • Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  Bormustra a minőségi borfogyasztásért

  A hazai borkultúra fejlesztése, a minőségi borfogyasztás ösztönzése, közben egy izgalmas versenysorozat a borászok között. Egyebek mellett ezt kínálja ” A Magyar Bor Ünnepe 2018 – Tállya” című rendezvénysorozat, melynek záróeseményére októberben kerül sor a tállyai Mailloth-kastélyban.

 • A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  A közösségi médiát használjuk hírforrásként

  Magyarországon a közösségi média lett az első számú hírforrás – áll a Reuters Institute nemrég közzétett, digitális hírfogyasztásról szóló 2018-as elemzésében, amely a YouGov 37 ország 74 ezer online hírolvasójának bevonásával készített felmérésén alapul.