EUR: 309,29 Ft
CHF: 285,50 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Külföld

Schwarzenegger veszi át Trump helyét

Cannes, 2011. április 4.
Arnold SCHWARZENEGGER volt kaliforniai kormányzó népszerűsíti a The Governator című új képregény- és rajzfilmsorozatát a MIPTV nemzetközi tévéprodukciós vásáron Cannes-ban. Schwarzenegger szuperhős jelmezbe bújik és egy titkos bázisról száll szembe a bűnözőkkel. A leköszönt kormányzó életének valós tényein alapuló képregényt és a belőle készült animációs filmet a Pókember társalkotója, Stan Lee készíti, és a tervek szerint 2012-ben mutatják be. (MTI/EPA/Bruno Bebert)

Arnold Schwarzenegger filmszínész, volt kaliforniai kormányzó veszi át a “vezérigazgató” szerepét az amerikai elnökválasztási versenybe beszállt Donald Trumptól a Celebrity Apprentice (a.m.: celebtanonc) című valóságshowban – jelentette be hétfőn az amerikai NBC televízió.

A műsor a 2016-2017-es szezonban tér majd vissza a képernyőre.

Schwarzenegger közleményben fejezte ki örömét, hogy tapasztalatával hozzájárulhat az üzleti élet és a csapatmunka kihívásait és sikereit bemutató, egyben sokmilliós adománygyűjtő műsor sikeréhez.

Az NBC júniusban szakította meg kapcsolatait Trumppal, miután a milliárdos bejelentette, hogy beszáll a Fehér Házért folytatott versengésbe, és nagy vihart kiváltó megjegyzéseket tett a mexikói bevándorlókra. Az elnökjelölt-aspiráns pénteken rendezte jogi vitáját az NBC-vel, és felvásárolta a televíziótól a Miss Universe szépségverseny tulajdonjogának második felét is. Donald Trump már aznap este vendége volt az immár Jimmy Fallon vezetette The Tonight Shownak.

Kapcsolódó Cikkek