2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb X.kerület

Sínen vannak az új villamosok

Forgalomba állították a Kőrösi Csoma Sándor úton szeptember 17-én az első rövid, alacsony padlós CAF-szerelvényeket a 3-as villamos vonalán. Az új flotta 35 rövidebb és 12 hosszabb járműből áll, a kisebb 200 utast tud szállítani egyszerre 46 ülő- és 154 állóhellyel. A pálya felújításának és az új villamosoknak köszönhetően a 3-as villamos menetideje mindkét irányban 6 perccel lett rövidebb a két végállomás között.

Budapest, 2015. szeptember 17. Az első rövid, alacsonypadlós CAF-szerelvény halad Budapesten, a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton 2015 szeptember 17-én. Ezen a napon menetrend szerinti forgalomba álltak a rövidebb CAF villamosok Budapesten, a 3-as villamos vonalán. Az új villamosflotta 35 rövidebb és 12 hosszabb járműből áll majd. MTI Fotó: Máthé Zoltán


MTI Fotó: Máthé Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.

 • Új otthont kaptak az Aligátorok

  Új otthont kaptak az Aligátorok

  Több mint kétmilliárd forintos beruházás eredményeként átadták a Szombathelyi Fedett Uszoda és Termálfürdő új sportrészlegét. A 21 méter széles és 33,33 méter hosszú medencéhez 200 fő befogadására alkalmas nézőtér tartozik.