2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XII.kerület XIII.kerület

Színes a BAH is!

BAH csomópont pillérfestése.

Már nem szürkék a BAH-csomópont pillérei. A Színes Város Budapest Fesztivál keretében a főváros budai oldalán, a Budaörsi, az Alkotás és a Hegyalja út találkozásánál az argentin Grace készített színes festményeket a felüljáró pilléreire. A Mit látnak, mit gondolnak rólunk a külföldiek? téma kapcsán az argentin alkotó a védjegyének számító saját figuráival ábrázolta benyomásait. Grace eddig még nem járt nálunk, a magyar találmányú üvegbeton volt az első, ami beugrott neki Magyarországról, elmondása szerint ennek továbbgondolása jelenik meg absztrakt festményein a két figurával, akik találkoznak, és elmennek együtt a Balatonra…

BAH csomópont pillérfestése.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.