EUR: 318,44 Ft
CHF: 273,50 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Extra

Vajna Timi: A gyűrűm elárulna, ha félrelépnék

A közelmúltban nyitotta meg kapuit a Caprice legújabb üzlete a belváros szívében található Dorottya Házban. A gyémántüzlet társtulajdonosa, Vajna Tímea szerint a férfiak többségének nagyon is számít, miben jelenik meg a kedvesük. Timi szerint egy-egy értékesebb darabnak ráadásul mélyebb jelentése van.

– Azt mondják, aki gyémántot ad a kedvesének, az örök szerelmet adja. A legenda szerint ha az egyik fél megcsalja  a másikat, a gyémánt besárgul – mesélte Timi, akinek makulátlan jegygyűrűjét elnézve ilyesfajta gondok nem lehetnek a házasságában Andy Vajnával.


Vajna Tímea Caprice Dorottya Diamond Palace ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Vajna Tímea Caprice Dorottya Diamond Palace ( Fotó_ Sáfár Tibor)

Vajna Tímea Caprice Dorottya Diamond Palace ( Fotó_ Sáfár Tibor)

A makulátlanul csillogó jegygyűrű
( Fotó_ Sáfár Tibor)

Timi legkedvesebb emléke viszont első gyémántjához kapcsolódik, ami egy nyaklánc és karkötő volt.

Nagymamámtól kaptam az első gyémántomat a diplomaosztómra. A mai napig felvenném, bár már kicsit kopottas, de ez csak egy csiszolás kérdése. Ha egy nő jól érzi magát a bőrében, bármit tud viselni. Csak kézmosásnál veszem le a jegygyűrűmet, nehogy véletlenül beleejtsem a lefolyóba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri: Vágyom még egy nagy szerelemre

  Rózsa Gyuri kirobbanó formában van. A 70 éves műsorvezető rengeteg időt tölt barátaival és szeretett lányával, Csillával, a Lokálnak azonban elárulta: egy lelki társ azért hiányzik az életéből.

 • Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  Sztárgázsik: Ők vannak a csúcson!

  25 millió dollárt, azaz 6,4 milliárd forintot kapott Daniel Craig a 2019-es James Bond-filmért. Nem ő azonban az egyetlen színész, aki milliárdos sztárgázsit tehet zsebre egy-egy moziért.

 • Ezer tő új virággal szépült a belváros

  Ezer tő új virággal szépült a belváros

  A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. által indított Városom Veszprém mozgalomhoz csatlakozva három civil szervezet: a Cserhát Társaskör, az Újtelepi Baráti Kör és a Lokálpatrióták önkéntesei ezer tő virágot ültettek el a belvárosban a VKSZ Zrt.