2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb X.kerület

Világosan az Óhegy parkban

Az önkormányzat úgy döntött, kibővíti a közvilágítást. Az Óhegy parki futókör mellett, a Dér és a Száraz utca között a már meglévő oszlopokhoz illeszkedve 5 darab, 4 méteres fénypontú új betonoszlopot állítottak fel, amelyekre egyenként két 36 wattos oszlopfej lámpatestet szereltek. A Serpenyő utcában 8 darab 8 méteres betonoszlopon 70 wattos karos lámpatesteket helyeztek ki.

lámpa

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.