EUR: 309,15 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Életmód

40 évesen lett világbajnok Béres Judit

Két és fél évvel ezelőtt kezdett neki az aktív testedzésnek a korábban lakberendezőként tevékenykedő Béres Judit.  Ebben az időszakban viszont gyökeres fordulatot vett az élete és mára olyan testet sikerült magának összeedzenie a fitness modellnek, melyért huszonéves lányok ölnének.

beres_judit 2– Kis lépésekben kezdtem el, de már az elején rájöttem, hogy személyi edző nélkül nem lehet ugyanúgy űzni ezt a sportot, mint bármilyen más edzésformát. Gondoltam, hogy a legjobb mesterre van szükségem, így jutottam el Berkes Lászlóhoz. Felépítettünk egy edzés- és étkezési programot és egyre jobb kondiba kerültem. Közben viszont nagyon megtetszett ez a világ és végül Laci felvetette, hogy mi lenne, ha versenyeznék is. Tavasszal volt az első versenyem, azóta személyi edzőként is dolgozom- mesélte.

Judit idén, 40 évesen lett magyar bajnok, mindezt napi 2 óra edzéssel érte el. Véleménye szerint nem gond, ha egy nő kidolgozott izomzattal rendelkezik, mivel szerinte az ideális szépség ( ha létezik persze ilyen) nem az izomzattól függ, bár nem elhanyagolható!

– Szerintem az ideális külsejű nő látványa legyen egészséges . Aki nagyon vékony, az soha nem azt sugározza, hogy rendben van magával és a testével. Egy szálkás, csinosan izmos nő mindig is egyfajta szépség ideáll volt, amióta világ a világ. Érdekes, hogy manapság a szépségversenyeken sem a nagyon vékony hölgyeknek vannak a legjobb esélyeik, hanem a picit kerekebb szépségek – vélekedett Judit.

beres-juditSzámos hasonló korú nő keresi meg nap mint nap Juditot, aki kivétel nélkül mindenkit saját történetével ösztönöz arra, hogy merjen belekezdeni valami újba és látogasson meg egy termet.

– Szoktam olyan levelet kapni velem egykorú hölgyektől, hogy annyira inspiráló, amit elértem, hogy ráveszi magát arra, hogy ellátogat egy konditerembe. A velem egykorú nők egy része már anya és sokaknak maradt némi súlyfeleslegük és nem érzik magukat elég csinosnak. Kevesen tudják, de nagyon sok versenyző van, aki 1-2 gyerek után bajnoki címeket ért el, sőt szebbé válnak az edzéstől. Nekem még nincs gyermekem, de abszolút beleférne, ha úgy adódna. Fontos, hogy ha egy nő a gyerekvállalás előtt is sportol,  akkor sokkal jobban fog reagálni a várandósság és a szülési utáni időszakra is a teste.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Hoppá! Íme 5 jel, hogy szerető vagy

  Végre bekopogtatott az álomférfi, aki kedves, intelligens és még hagy időt a barátokra is. Aztán feltűnik, hogy még többet i, mint amennyire szükség lenne.

 • Így készíts vibrátort otthon!

  Így készíts vibrátort otthon!

  Messze van a párod, de nem tudsz szabadulni a vágytól? Azonban számodra nem elég, hogy elővedd valamelyik játékszeredet, mert te pontosan az ő méretét, formáját kívánod?

 • Színes, préselt és finom

  Színes, préselt és finom

  A Nádor utcában egy aprócska, de nagyon is stílusos kis dzsúszbárban többek között fodros kelből, spenótból, római salátából is készül vitaminos ital, és bár első hallásra bizarr az összeállítás, az íze nagyon finom.