2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Életmód

Ahol teljesülnek a kívánságok

Az Olajág Otthonok kedves gesztussal okoz örömet lakóinak. Kívánságlistájukról megvalósítanak egy-egy beteljesületlen álmot. Lakóikat arra kérték, írják le azokat a vágyaikat, melyeket szeretnének elérni.

limuzin1

A Limuzin előállt

Bártfai Andrea kérése elsősorban párjáról, Varga Lászlóról szólt. Szabó Zsolt és Hajdú Ábel, a VIP Limuzin két tulajdonosa sietett a segítségére. Hófehér limuzinnal érkeztek Lászlóért és Andreáért, akik egy csodás napot töltöttek el, fejedelmi kiszolgálással a Várkert Bazárban.


sakk

Sakkparti festői környezetben

Egy másik álom is a Várkert Bazárban valósult meg. Nagy József vágya az  volt, hogy egy nemzetközi sakkmesterrel játszhasson. Szabó Krisztián nemzetközi sakknagymester a Csók István-kiállításon várta, ahol gyönyörű képek között, meseszép környezetben zajlott a játék.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gyertyafényes vacsora

A Várkert Bazárban zajló eseményekkel párhuzamosan Érden, a Centrál Borház Étterem és Panzió gyönyörűen terített asztalainak egyikénél, gyertyafény mellett, halászlevet és túrós csuszát falatozgatott Nagy Zoltánné, Marika és férje. Marika kívánságlistáján szerepelt ez a vágy.

Kapcsolódó Cikkek