2017. december 15., péntek
Valér

Egyéb XIII.kerület

Angyalföldi gyerekek a döntőben

felszallott-a-pava-logoAz Angyalföldi Vadvirág Táncegyüttes a táncegyüttesek kategóriában továbbjutott a Fölszállott a páva tehetségkutató műsor területi válogatóján. Az élő televíziós műsorra készülő csapatnál nem bízták a véletlenre a sikert.

angyalföldi táncegyuttes

A gyerekekkel az élő műsorban is találkozhatunk (fotó:mediaklikk.hu)

Minket Fundák Kristóf és Kaszai Lili tanít, akik tavaly megnyerték a Fölszállott a pávát – mondták bemutatkozás helyett az angyalföldi táncegyüttes képviselői, ami amellett, hogy megmutatta, milyen büszkék a gyerekek a táncpedagógusaikra, szinte garantálta a sikert. A csapat végül a fővárosi válogatóból jutott a fináléba.


A Fölszállott a páva az MTVA és a Hagyományok Háza közös népzenei és néptáncos tehetségkutatója, melynek most futó harmadik évadában több mint kétezer 14 év alatti gyerek mutatta be eddig produkcióját, de a szakmai zsűri döntése alapján a Duna Televízióban adásba kerülő élő műsorban csak 48 produkció lesz. És köztük ott lesznek az angyalföldi gyerekek is!

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.