2017. december 16., szombat
Etelka, Aletta

Egyéb VI.kerület

Átvehetők az Erzsébet utalványok

A kerület szépkorúinak járó Erzsébet utalványok november 30-áig a polgármesteri hivatalban vehetők át. Terézváros önkormányzata az Idősek Világnapja alkalmából támogatást nyújtott azon magyar állampolgároknak, akik 2015. július 1. napján VI. kerületi lakóhellyel rendelkeztek és szeptember 30-áig betöltötték a 62. életévüket. Az önkormányzat az ötezer forint értékű Erzsébet utalványokat postán küldte el az érintettek lakóhelyére, azonban az utalványok egy része visszaérkezett a hivatalhoz. Akik nem kapták meg, a polgármesteri hivatal pénztárában (Eötvös u. 3. IV. e. 407. szoba) november 30-áig ügyfélfogadási időben vehetik át. A jogosultságról telefonon érdeklődhetnek Molnár Csilla szociális ügyintézőnél (815-2254) vagy személyesen a III. emeleti 323-as szobában.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.