EUR: 322,47 Ft
CHF: 281,85 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Külföld

Beleharapott az alvó vadászba egy feketemedve

Egy alvó vadász arra riadt fel az idahói vadonban, hogy harapdálni kezdte a fejét egy feketemedve, a férfi üvöltésére társai is felriadtak és lelőtték az állatot.

A 29 éves Stephen Vouch barátaival kanadai vadjuhra vadászott, amikor éjszakára tábort vertek az Egyesült Államok északnyugati részén fekvő Idaho állam hegyeinek egy mindentől távol fekvő térségében. Péntek éjjel két órakor riadt fel a medveharapásra.

A hím medvét egy 45-ös kaliberű kézifegyverrel meglőtte egy másik vadász, az állat ugyan felmászott egy közeli fára, ám a férfi leterítette őt.

Voucht elsősegélyben részesítették, ám három napba telt, amíg gyalog és tutajokon el tudták juttatni őt a távoli térségből egy kórházba, ahol ellátták sebeit – közölte a helyi hal-és vadvédelmi szolgálat illetékes szerdán.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Tök jó

    A nap képe: Tök jó

    Egy 415 és egy 505 kilogrammos, hatalmas takarmánytököt vizsgál kikerekedett szemekkel egy fiatal fiú a moldovai főváros, Chisinau alapításának 582.

  • IPad helyett egy agyagdarabot vett

    IPad helyett egy agyagdarabot vett

    Nem kötött túl jó üzletet egy Kanadában élő férfi, aki 216 ezer forintnak megfelelő összeget költött egy iPad-re, ám csúnyán átverték.