2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb IV.kerület

Bérletet és cipőt kapott Gyula

UTE

Szép volt, fiúk! Fotó: UTE Baráti Kör facebook

Az UTE Baráti Kör jelesre vizsgázott emberségből. Elindítottak egy kezdeményezést, amelynek célja az volt, hogy segítsenek egy régi, lelkes, de keserű sorsú szurkolótársuknak, Gyulának.

– Hálás köszönettel tartozunk mindenkinek, aki bármilyen módon segítette ezt az ügyet – írták oldalukon. – Volt, aki ruhát küldött, volt, aki segített felkelteni a figyelmet, és volt olyan is, nem is kevés, aki pénzt küldött. Az eredeti terv az volt, hogy Kertész Gyulának vásárolunk egy Újpest-bérletet. Az adományok összeadása után azonban lehetőség adódott arra is, hogy vegyünk neki egy pár cipőt az őszi és egy párat a téli időszakra. Természetesen megvásároltuk a bérletet is, mégpedig a lehető legjobb helyre, a tribünre, egész évre. Reméljük, sok örömet szerez majd neki a csapat is a bajnokságból hátralévő meccseken.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.