2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XV.kerület

Bölcsis buli, nem csak bölcsiseknek

bölcsisekA XV. Kerületi Egyesített Bölcsődék azoknak a családoknak is szeretnének segítséget nyújtani, amelyek nem veszik igénybe a bölcsődét, de szeretnék, ha gyermekük találkozhatna kortársaival.

A Fő úti bölcsődében egy olyan játszócsoportot hoztak létre, ahol a szülőkkel vagy nagyszülőkkel együtt fogadják a gyerekeket kedden és csütörtökön fél 10-től fél 12-ig. Játékos tornával, különböző alkotótevékenységekkel, közös szórakozással várják az érdeklődőket. A szolgáltatás díja alkalmanként 500 forint, jelentkezni a szolgáltatás igénybevétele előtt két nappal kell. Ugyanitt, illetve a Kontyfa utcai bölcsiben időszakos gyermekfelügyeletet is igénybe lehet venni. Ennek díja óránként 250 forint, ha étkezést is kérnek, azért külön kell fizetni. A Kavicsos köz 6. szám alatti és a Kontyfa utcai bölcsődében sószobát terveznek, ennek használatáért – előzetes egyeztetés után – fél ­órára 130 forintos térítési díjat kell fizetni személyenként.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.