EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 23., vasárnap
Gyöngyi

Program

Bradley az új Leo? – Az ételművész

Vannak a filmtörténetben olyan örök „Oscar-lúzerek”, mint Glenn Close vagy Leonardo DiCaprio. Ehhez a díszes brigádhoz fog hamarosan csatlakozni Bradley Cooper, akit az utóbbi években háromszor jelöltek zsinórban a filmakadémia díjára – Napos oldal, Amerikai botrány, Amerikai mesterlövész –, de eddig üres kézzel kellett távoznia. Legújabb filmjében azonban megint lehetősége nyílik arra, hogy nagyot alakítson, ugyanis egy Adam Jones nevű mesterszakácsot alakít, aki a munkája miatt feleségéről és valódi életéről teljesen megfeledkezett. Az élet azonban új lehetőségeket tartogat számára, csupán az a kérdés, hogy a harmadik Michelin-csillag vagy a szerettei a fontosabbak.

azetelmuveszTudta-e? 

– Az elhanyagolt feleség szerepére esélyes volt Michelle Willimas és Marion Cotillard is.

– Pár éves kihagyás után ebben a filmben tért vissza Uma Thurman a mozivászonra.

– Egy ideig úgy tűnt, hogy a thriller mestere, David Fincher rendezi Az ételművészt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Koncertbarát igazgató

    Flaisz Gergő 2015 nyarán vette át a Keresztúri Dezső VMK és mellette számos művelődési központ, mint például a Városi Hangverseny Terem, ahogy Zegen ismerik, a Zsinagóga, az Apáczai, szóval összesen hat helyszín, intézmény vezetését Zalaegerszegen.

  • Hétvégén startol a Hacktivity

    Hétvégén startol a Hacktivity

    Összesen 27 előadás és hét workshoptéma várja a résztvevőket, de lesz hardverhackelés és lockpicking is az október 21–22-én 13.