EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Program

Bradley az új Leo? – Az ételművész

Vannak a filmtörténetben olyan örök „Oscar-lúzerek”, mint Glenn Close vagy Leonardo DiCaprio. Ehhez a díszes brigádhoz fog hamarosan csatlakozni Bradley Cooper, akit az utóbbi években háromszor jelöltek zsinórban a filmakadémia díjára – Napos oldal, Amerikai botrány, Amerikai mesterlövész –, de eddig üres kézzel kellett távoznia. Legújabb filmjében azonban megint lehetősége nyílik arra, hogy nagyot alakítson, ugyanis egy Adam Jones nevű mesterszakácsot alakít, aki a munkája miatt feleségéről és valódi életéről teljesen megfeledkezett. Az élet azonban új lehetőségeket tartogat számára, csupán az a kérdés, hogy a harmadik Michelin-csillag vagy a szerettei a fontosabbak.

azetelmuveszTudta-e? 


– Az elhanyagolt feleség szerepére esélyes volt Michelle Willimas és Marion Cotillard is.

– Pár éves kihagyás után ebben a filmben tért vissza Uma Thurman a mozivászonra.

– Egy ideig úgy tűnt, hogy a thriller mestere, David Fincher rendezi Az ételművészt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ingyenes sportos vakáció várja a diákokat a fővárosban

  Ötödik alkalommal rendezi meg Budapest Főváros Önkormányzata az „Iskolakapun kívüli programok” keretében az immár hagyományosnak mondható „Sportos vakáció a városban” elnevezésű eseménysorozatot, amely során a nyári szünidő két és fél hónapja alatt ingyenes mozgásos, művészeti, játékos, vetélkedős és sportprogramokon vehetnék részt az általános és középiskolás fiatalok.

 • Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Dorian Gray arcképét festették meg diákok

  Az Oscar Wilde legendás regénye nyomán készült, Dorian Gray című musicalünkhöz kapcsolódóan a Kisképző (Képző- és Iparművészeti Szakgimnázium) tanulói nem kisebb feladatra vállalkoztak, minthogy elkészítsék „Dorian Gray arcképét”.

 • A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

  A Duna összeköt! Ezek a pazar nyári programok várnak Budapesten

   A főváros nyári, Dunához kapcsolódó kulturális és sportrendezvényeiről: a Szabihídról, Szabad Tér Színház és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad 80. évadjáról, a Dunapest Fesztiválról, valamint a Budapest Urban Games – városi sportok fesztiváljáról számoltak be a humán főpolgármester-helyettes mellett a projektgazdák ma a Bálna Budapestben megrendezett sajtótájékoztatón.

 • VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  VIP-vendégeket keres a The Chainsmokers

  Magyar fiatalokért kampányol a Dj Duó a Balaton Soundon Szövegértési nehézséggel küzdő magyar gyerekek segítéséért kampányol a Balaton Sound támogatásával a Zamárdiban idén fellépő The Chainsmokers duó.