EUR: 307,92 Ft
CHF: 284,51 Ft
2016. október 25., kedd
Blanka, Bianka

Extra

Brit jegyeladási csúcsot döntött az új James Bond-film

New York, 2015. április 15.
Daniel Craig brit színész, miután átvette az ENSZ aknamentesítésért és a veszélyes robbanószerek felszámolásáért felelős nagykövetté való kinevezéséről szóló oklevelet Ban Ki Mun ENSZ-főtitkártól a világszervezet New York-i székházában 2015. április 14-én. (MTI/AP/ENSZ/Mark Garten)

Jegyeladási rekordot döntött a brit mozikban a 007 Spectre: A Fantom visszatér című új James Bond-film, amelynek világpremierjét hétfő este tartották a londoni Royal Albert Hallban – jelentette be szerdán a Sony Pictures Entertainment.

A Daniel Craig főszereplésével készült filmre bemutatása első teljes napján 9,2 millió dollárért (2,5 milliárd forint) váltottak jegyet, ez a brit filmtörténtet legjobb első napi box-office eredménye.

A 200 millió dollár költségvetésből készült korábbi Bond-film, a Skyfall annak idején 1,1 milliárd dollárt forgalmazott világszerte a mozikban.

A 007 Spectre: A Fantom visszatér című filmet az Egyesült Államokban és világszerte csak november 5-én és 6-án fogják bemutatni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    Gyász! Elhunyt a Pete Burns

    57 éves korában elhunyt a 80-as évek bálványa. Pete Burns halálát szívleállás okozta – jelentette be az énekes menedzsere.

  • Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka hajléktalanon segít

    Rubint Réka szárnyai alá vett egy szentendrei hajléktalant, Józsi bácsit, akit egy szállodába is elvitt tisztálkodni, fodrászhoz kísérte, márkás melegítőt vett neki, és az is megígérte, hogy felkutatja tíz éve nem látott édesanyját.