EUR: 309,29 Ft
CHF: 285,39 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Caramel eltűnik a rivaldafényből

Molnár Ferenc Caramel Hazánk sztárjai kiállnak a legális zenefogyasztás mellett  (Fotó: Máté Krisztián)

Molnár Ferenc Caramel (Fotó: Máté Krisztián)

Meglepő kijelentést tett Caramel. Az énekes pályafutása tizedik évfordulóján jubileumi nagykoncertet ad december 20-án a Papp László Sportarénában, utána azonban minimum egy évre visszavonul.

− Ez nem azt jelenti, hogy ez idő alatt nem csinálok semmit. Alkotok, zenét szerzek, de szeretnék egy kicsit a háttérbe húzódni. Több időt tölthetek majd a családommal, hiszen nemrég férj lettem, és a kislányom, Szofi is egyre nagyobb. Imádni való, ahogy már nyomogatja a zongora billentyűit − mesélte az énekes, aki 2016-ban új albummal készül, musicalt ír és fiatal előadók pályáját egyengeti. A mostani koncertet Lévai Balázs rendezi, és többek között Radics Gigi és a Wellhello és Diaz is fellép majd.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Erősek, gyönyörűek és igazi túlélők

  Magyarországon az elmúlt tíz évben egyre nagyobb hangsúlyt kap a mellrák elleni prevenció, külföldön pedig a túlélők és a maszektómián átesettek már nyíltan vállalják betegségüket, és hivatásként élik meg, hogy segítsenek sorstársaiknak.

 • Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Összefogtak a sztárok a mellrák ellen

  Idén tízéves az Egészség Hídja a Mellrák Ellen Egyesület, amelynek fő célja felhívni a figyelmet a betegség megelőzésére és a szűrővizsgálatok fontosságára.

 • Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  Milliókra büntette a GVH Klapka György üzletházát

  A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szerint a Klapka Üzletház Kft. tiltott gyógyító és az egészségre gyakorolt, megalapozatlan hatásokkal népszerűsítette Arany Só elnevezésű arany kolloidos étkezési sóját, valamint Arany Só Mini Szanatórium elnevezésű inhalátorát, ezért kétmillió forint bírságot szabott ki a cégre.