EUR: 307,99 Ft
CHF: 284,56 Ft
2016. október 24., hétfő
Salamon

Extra

Családbarát horrorkomédiára volt kíváncsi Amerika

Jack Black stars in Columbia Pictures' "Goosebumps."

Egy családbarátnak nevezett horrorkomédia, a Goosebumps (Libabőr) vonzotta a legtöbb nézőt az észak-amerikai mozikba a hét végén.

A Jack Black főszereplésével készült vígjáték, amely egy korábbi ifjúságiregény-sorozaton alapul, 23,5 millió dollárt hozott forgalmazásának első hétvégéjén.

A Libabőr második helyre szorította vissza Ridley Scott Marson játszódó sci-fijét, a Mentőexpedíciót, amelyre 21,5 millió dollár értékben váltottak jegyet harmadik hétvégéjén.

A négy eheti premierfilm közül a második legjobb teljesítményt Steven Spielberg hidegháborús thrillere, A kémek hídja produkálta 15,4 millió dolláros bevétellel. A negyedik legnézettebb mozifilm ezen a hétvégén Guillermo del Toro horrorja, a Bíborhegy volt 12,8 millió dollár bevétellel.

Kapcsolódó Cikkek

 • 85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  85 ezer fontért kelt el a Titanic szekrénykulcsa

  Egy szombati árverésen 85 ezer fontért (30 millió forintért) talált gazdára az 1912-ben elsüllyedt luxus óceánjáró, a Titanic egy rozsdás szekrénykulcsa a hozzá való réz bilétával együtt.

 • Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata: Csalódtam Petiben!

  Sarka Kata óriásit csalódott férjében, Hajdú Péterben, akiben nem találta meg a hozzá illő társat, és aki szerinte olyan, mint az időjárás: az egyik napon még felé, a másik napon már másik nő felé nyit.

 • Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszol Angelina Jolie-nak

  Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész ugyanis nem bírósági úton akar megállapodást elérni hat gyermekük felügyeleti jogáról.