2017. december 14., csütörtök
Szilárda

Egyéb XVI.kerület

Csömörön játszottak a jóban rosszbanosok

Nem válok elAz Éless-Szín Nem válok el című produkciója hatalmas sikert aratott Csömörön. A nézőtéren többen is összesúgtak, hiszen a főszerepeket három kedvelt sorozatfigurát is megformáló színész játszotta. Képünkön (balról) Hamvay földbirtokos szerepében Urmai Gábor, vagyis a Jóban rosszban egykori stricije, Cuci; Magda szerepében Kondákor Zsófi, vagyis Vera doktornő; Szőnyi Lóránd szerepében pedig Tóth Roland, vagyis Bodolai Bandi látható.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.