EUR: 308,27 Ft
CHF: 285,15 Ft
2016. október 22., szombat
Előd

Külföld

Daniel Craig még egy Bond-filmre leszerződött

New York, 2015. április 15.
Daniel Craig brit színész, miután átvette az ENSZ aknamentesítésért és a veszélyes robbanószerek felszámolásáért felelős nagykövetté való kinevezéséről szóló oklevelet Ban Ki Mun ENSZ-főtitkártól a világszervezet New York-i székházában 2015. április 14-én. (MTI/AP/ENSZ/Mark Garten)

Ötödször is eljátssza James Bondot Daniel Craig. A brit színész egy interjúban beszélt arról, hogy a 007 Spectre – A Fantom visszatér című új epizód után legalább még egy Bond-filmet leforgat.

A 47 esztendős színész a The Wrap online mozis portál csütörtöki beszámolója szerint azt mondta: “Addig csinálom, amíg fizikailag képes vagyok rá”. Hozzátette: “egy továbbira leszerződtem – de nem akarok jóslatokba bocsátkozni”.

Craig nem tagadta, hogy “halálra dolgozza” magát, és a szerep egyre nehezebb lesz, de – mint mondta – “ilyen az élet”.

A brit akciósztár korábban azt nyilatkozta az Esquire-ben, hogy a 007 Spectre után szögre akasztja a szmokingot, ezért el is kezdődtek a találgatások, hogy ki lehetne az utódja. A szóba jöhető jelöltek között Idris Elbát emlegették sokan, aki az első fekete Bond lehetne, ha megkapná a szerepet.

A 007 Spectre Craig negyedik Bond-filmje a Quantum csendje, a Casino Royale és a Skyfall után. Az utóbbi epizódra világszerte 1,1 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők, ezzel a sorozat egy darabja először lépte át az egymilliárd dolláros bevételi küszöböt.

A produkciót Sam Mendes rendezésében november 5-től láthatják a magyar nézők. A filmben Christoph Waltz, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Lea Seydoux is szerepel.

http://www.thewrap.com/daniel-craig-says-spectre-wont-be-his-last-james-bond-movie-im-contracted-for-one-more/

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Trump ismét korruptnak nevezte Hillary Clintont

    Donald Trump egy pénteki kampányrendezvényen ismét ellenfelét, Hillary Clintont támadta, s azt hangoztatta: ha győz az elnökválasztáson, sok lehetősége lesz, hogy “utánanézzen Clintonnak”.

  • Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Nagy bajok a Mars expedíció körül!

    Megsemmisült az ExoMars orosz-európai űrexpedíció TGO űrszondájának Schiaparelli elnevezésű leszállóegysége, miután a Marsra történő leszállás folyamata során 2-4 kilométeres magasságból nekicsapódott a vörös bolygó felszínének – közölte az Európai Űrügynökség (ESA) egy NASA-műhold által készített felvételekre hivatkozva.