2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Extra

Daniel Craig utálta James Bondot

Daniel Craig, a nemsokára mozikba kerülő legújabb James Bond-film főszereplője nem sokkal a forgatás után annyira torkig volt 007-tel, hogy egy akkoriban adott, de csak most közzétett interjúban azt mondta, inkább felvágná ereit, semmint rögtön újra James Bondot játssza.

“Inkább eltörném ezt az üveget, és felvágnám az ereimet” – fogalmazott a 47 éves brit filmsztár egy csütörtökön megjelent interjúban, amelyben arról kérdezték, elvállalná-e ismét James Bond szerepét. Daniel Craig a 007 Spectre – A Fantom visszatér című filmben negyedszer lesz látható szuperügynökként.


“Túl vagyok rajta ebben a pillanatban. Tovább akarok lépni” – mondta a színész az interjúban, amely a Time Out magazin közlése szerint még júliusban készült, röviddel a 24. James Bond-film forgatása után.

Craig kitért arra is, hogy megterhelő megfelelni a titkosügynök szerepének, és minden rendelkezésére álló ötletet beletett a nemsokára a közönség által is látható filmbe.


“A Bond-meder kiszáradt … mit tennék egy másik Bond-mozival? Nincs ötletem. Elmenni az űrbe? Csináljuk! Már egyszer megcsinálták, csináljuk újra!” – nyilatkozta, hozzáfűzve, hogy nem akar egyelőre a következő lépésére gondolni, de ha mégis egy újabb James Bond-filmet csinálna, az csupán a pénz miatt lenne.

Craig később megenyhült, egy október 1-jén megjelent interjúban már arról beszélt, hogy ötödször is eljátssza James Bondot, A Fantom visszatér után legalább még egy Bond-filmet leforgat, amelyre már le is szerződött.

A 007 Spectre Craig negyedik Bond-filmje a Quantum csendje, a Casino Royale és a Skyfall után. A produkciót Sam Mendes rendezésében november 5-től láthatják a magyar nézők.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

  Lotfi Begi, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének 3 és fél éves kislánya mellé, tavaly megszülettek ikerfiai is. A lemezlovas elárulta, habár imádja a kicsiket bizony rengeteg feladattal és felelősséggel jár három gyermek nevelése, így nem szeretnének már több babát.

 • Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Hosszú Katinka apja: Gyerekes butaság, amit Shane csinál

  Gyerekes butaságnak tartja Hosszú Katinka édesapja, hogy Shane Tusup kiteregeti a magánéleti szennyest. István szerint miután tönkrement a pár kapcsolata, Katinka megkapta azt a gyengédséget Dudás Dani úszótól, amit Tusuptól egyáltalán nem.

 • Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Fojtással nyert a 61 éves Növényi

  Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert a harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátor gálára készült.