2018. május 28., hétfő
Emil, Csanád

Külföld

De Niro, DiCaprio és Scorsese is részt vett a milliárdos luxuskaszinó megnyitóján

Robert De Niro, Leonardo DiCaprio hollywoodi filmsztárok és Martin Scorsese rendező is részt vett a Studio City nevű új makaói luxuskaszinó helyi idő szerint kedd esti megnyitóján.

A 3,2 milliárd dollárból (903 milliárd forint) épült hotel és kaszinó nagyszabású megnyitóján debütált Scorsese 15 perces filmje, a The Audition (A meghallgatás), amely erre az alkalomra készült 70 millió dolláros költségvetéssel.


A Wall Street farkasa forgatókönyvírójával, Terence Winterrel együtt készített rövidfilm főszereplői De Niro és DiCaprio, több Scorsese-mozi – köztük a Tégla, a Casino és a Nagymenők – sztárjai.

A két színész saját magát alakítja a rövidfilmben, amelyben Brad Pitt is feltűnik. De Niro és DiCaprio a filmben a frissen elkészült, Hollywood világát idéző kaszinóban találkoznak, de nem tudják, hogy mindketten ugyanazért vannak ott: egy Scorsese-film szereplőválogatására érkeztek, ugyanazért a szerepért versengenek.

A Melco Crown cégnek ez a harmadik kaszinója a délkelet-kínai partoknál lévő különleges igazgatású területen. A fényűző megnyitón a tulajdonos, James Packer ausztrál milliárdos barátnője, Mariah Carey amerikai énekesnő oldalán jelent meg.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Meseház

    A nap képe: Meseház

    Sokan hallottak már Az idős nő aki egy cipőben él című meséről, azonban a történetből életre kelt vendégházról már sokkal kevesebben.

  • Szakértő: Romániában szelektíven alkalmazzák a törvényeket

    Szakértő: Romániában szelektíven alkalmazzák a törvényeket

    Romániában a meglévő törvényeket sem tartják be, vagy szelektíven alkalmazzák őket – mondta Pászkán Zsolt Románia-szakértő vasárnap az M1 aktuális csatornán azzal kapcsolatban, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) Mikó Imre Jogvédelmi Szolgálatának 2017-es jelentése szerint az élet szinte minden területén felerősödött a magyarellenesség Romániában.