2017. december 17., vasárnap
Lázár, Olimpia

Egyéb XV.kerület

Dominik botolóval jutott tovább

dominik

Dominik focista és táncos szeretne lenni

Továbbjutott a rákospalotai Balogh Dominik a táncos szólisták kategóriában a Fölszállott a páva tehetségkutató területi válogatóján. Biztosan találkozhatunk vele a műsor élő adásában.

– Focista meg táncos szeretnék lenni! – mondta a kilencéves Balogh Dominik, az ifjú Real Madrid-drukker, aki szabolcs-szatmári botolóval és cigány szólóval jutott tovább a fővárosi válogatásról. – Huncut vagyok. Apukám azt mondja rólam, hogy rosszcsont. Amikor apukám nem enged focizni, én akkor is kisurranok – mesélte valóban huncut mosollyal az arcán. Apukája és testvére is táncol, ő pedig azt szereti a legjobban, ha a botot forgathatja.


Az MTVA és a Hagyományok Háza közös népzenei-néptáncos tehetségkutató műsorának harmadik évadában több mint kétezer 6 és 14 év közötti gyerek állt a szakmai zsűri elé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  Csapadékos, hűvös lesz a hétvége időjárása

  A hétvégén ismét csapadékosra fordul az idő: ónos eső, eső, de havazás is lehet. Emellett lehűlés várható, a kezdetben még 10 Celsius-fok körüli maximumok után a hét végén néhol már csak 1 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 • Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  Klímatudatossággal az élhetőbb környezetért

  November 30-án a Vármegyeházán tartották azt a zárókonferenciát, amelynek keretében bemutatták a Tolna megyei klímastratégiát. E stratégiában meghatározták a klímastratégiát érintő azon döntéseket, amelyek Tolna megye elkövetkező éveit, évtizedeit definiálják a klímatudatosság jegyében.

 • Szeretetakcióval a rászorulókért

  Szeretetakcióval a rászorulókért

  Debrecen a béke szigete – a Debreceni Karitatív Testület III. Karácsonyi Szeretetakcióján foglalta így össze a karácsonyi segítségnyújtás, adományozás és szeretet lényegét Széles Diána alpolgármester.