EUR: 319,66 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 27., vasárnap
Hella

Extra

Donald Trump lesz a Saturday Night Live műsörvezetője

Donald Trump amerikai ingatlanmágnás és republikánus elnökjelölt-aspiráns vezeti a Saturday Night Live tévéműsor november 7-i adását – jelentette be az NBC tévétársaság.

A program egy évvel és egy nappal a 2016-os amerikai elnökválasztás előtt megy adásba, és ez lesz a második alkalom, hogy a 69 éves milliárdos vezeti. A műsor rendszeresen kér fel sztárokat a vendéglátó szerepére, fellépett már Justin Bieber, Steve Martin, Paul McCartney és Bill Murray is.


Trump a késő esti szórakoztató műsor 2004. április 3-i adását vezette korábban, akkoriban az NBC The Apprentice című valóságshow-jában is főszereplő volt – írta a Variety.com.

Ez a második eset, hogy az NBC visszatáncol ígéretétől, amely szerint megszakítja a kapcsolatot Trumppal, mivel a milliárdos becsmérlő megjegyzéseket tett a bevándorlókra az elnökjelölti kampányát elindító beszédében.

A milliárdos szeptember 11-én már szerepelt a műsor egyik Jimmy Fallon vezette adásában, ahol vidáman tréfálkozott saját magán, ám a politikai terveit érintő komoly kérdések elől kitért.

Az NBC már nyáron felbontotta a vele kötött szerződéseket: a The Apprentice-ben Arnold Schwarzenegger vette át a helyét, a Trumppal közösen készített Miss USA és Miss Universe szépségversenyeket pedig nem közvetíti.

http://variety.com/2015/tv/news/donald-trump-saturday-night-live-snl-nov-7-1201616813/

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.