EUR: 309,50 Ft
CHF: 285,33 Ft
2016. október 27., csütörtök
Szabina

Extra

Donald Trump lesz a Saturday Night Live műsörvezetője

Las Vegas, 2015. október 9.
A Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump amerikai üzletember beszédet mond egy választási kampányrendezvényen Las Vegasban 2015. október 8-án. A legfrissebb közvélemény-kutatási adatok szerint a republikánus elnökjelölt-aspiránsok népszerűségi listáját Trump vezeti. (MTI/AP/John Locher)

Donald Trump amerikai ingatlanmágnás és republikánus elnökjelölt-aspiráns vezeti a Saturday Night Live tévéműsor november 7-i adását – jelentette be az NBC tévétársaság.

A program egy évvel és egy nappal a 2016-os amerikai elnökválasztás előtt megy adásba, és ez lesz a második alkalom, hogy a 69 éves milliárdos vezeti. A műsor rendszeresen kér fel sztárokat a vendéglátó szerepére, fellépett már Justin Bieber, Steve Martin, Paul McCartney és Bill Murray is.

Trump a késő esti szórakoztató műsor 2004. április 3-i adását vezette korábban, akkoriban az NBC The Apprentice című valóságshow-jában is főszereplő volt – írta a Variety.com.

Ez a második eset, hogy az NBC visszatáncol ígéretétől, amely szerint megszakítja a kapcsolatot Trumppal, mivel a milliárdos becsmérlő megjegyzéseket tett a bevándorlókra az elnökjelölti kampányát elindító beszédében.

A milliárdos szeptember 11-én már szerepelt a műsor egyik Jimmy Fallon vezette adásában, ahol vidáman tréfálkozott saját magán, ám a politikai terveit érintő komoly kérdések elől kitért.

Az NBC már nyáron felbontotta a vele kötött szerződéseket: a The Apprentice-ben Arnold Schwarzenegger vette át a helyét, a Trumppal közösen készített Miss USA és Miss Universe szépségversenyeket pedig nem közvetíti.

http://variety.com/2015/tv/news/donald-trump-saturday-night-live-snl-nov-7-1201616813/

Kapcsolódó Cikkek