EUR: 318,44 Ft
CHF: 273,50 Ft
2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Egyéb XIV.kerület

Egyensúly a cirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz vadonatúj őszi műsorában, amelyet Balance − Egyensúlyban önmagunkkal és a világgal címmel játszanak, a hazai és nemzetközi cirkuszvilág sztárjaival találkozhat a publikum. A vidám hangulatról a holland bohóc, Pascal gondoskodik.

A hazai Teibler-csoport deszkaszáma tradicionális produkció. A nemzetközi porondon is sikeres csapatot már a Cirkuszok Éjszakáján is láthatta a magyar közönség.


Redy Montico  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Az olasz Redy Montico oroszlánszáma nem mindennapi izgalmat ígér: a gyönyörű nagymacskák ugrálnak, két lábon állnak, majd tetszhalottként nyúlnak el a földön.

Romániából érkezik az X-Treme Brothers, a portugáliai Louléban megrendezett I. Nemzetközi Cirkuszi Artistafesztivál bronzérmese. A csapat kivételes egyensúlyérzékkel és összehangolt mozgással bizonyítja, hogy ez a trió vitathatatlanul a műfaj egyik legjobbja.

A kolumbiai Gerling Troupe a magas drót virtuóza. A hét artista emberpiramisa a fellegekben épül fel.

A keleti varázs és a páratlan ügyesség találkozik a rendkívül tehetséges lábzsonglőr, Kimberly Lester produkciójában. Miss Lester előadásával már bejárta a világot, és számos díj boldog tulajdonosa.

Kimberly  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

A világhírű ukrán akrobatikus kosárlabdacsapat számában a sport cirkuszművészeti elemekkel keveredik. A csapat rendkívül szellemesen, olykor némi öniróniával fogja meg a sport frázisait.

Gerling trouple  Fővárosi Nagycirkusz Balance előadás (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Képregények a Dürer Kertben

  Képregények a Dürer Kertben

  A Magyar Képregény Szövetség immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét a Dürer Kertben.

 • Ovisok versenyeztek

  Ovisok versenyeztek

  Tizenkilenc óvoda gyermekei versenyeztek egymással a Csokor utcai óvodában. A napokban 23. alkalommal rendezték meg ugyanis az Ovi Kupát, amelyen idén közel 230 gyerkőc vett részt.